Горни Вадин - Официален сайт - купони , туризъм , отдих , традиции , бизнес , култура.

 
Горни Вадин - Официален сайт - купони , туризъм , отдих , традиции , бизнес , култура.

Начало
Новини
Любопитно
Традиции
Култура
История
Туризъм
Бизнес
Купони
Снимки 2009
СНИМКИ
Видео Г.Вадин
Фото Галерия


~ МУЗИКА ~ ..:: InFo ::.. _ Чат _ Пиши на редактора

Купони / Сбора 2009

Сбора 2009
07.10.09 19:38

Автор:Админ
Най - разкъртващото събитие за годината!
Сбора!!!!!
Сбора започна на 4 Септември - четвъртък с празненство организирано от мен благодарение на кмета Красимир Кръстев и ръководството на читалище Горни Вадин ! Откриването премина повече от гладко а купона беше стабилна тупалка! За това се погрижиха DJ Go6o & Dj Aiwan ! Присъстващите получиха ударна доза емоция ,която ги зареди за Петък и Събота !

  


В Петък на Центъра беше разпъната шатра , музиката беше идеална и хората се виеха и превиваха ! Стари и млади се забавляваха и празнуваха събора на Горни Вадин - това , което ги свързва!


    


Другата гореща точка в селото бе Бота ! Там купона се развихри малко по- късно , едва когато компанията на VIP-аджийте настъпи натам!

  


И така 4 , 5 и 6 Септември бяха отбелязани в календара. Който не си спомня тези дни или е бил мъртво пиян (което е добре) или не е бил на точното място в точното време (което е жалко) ! Така че за да не бъдете от втория тип хора заповядайте на Горни Вадин където всеки ще открие купона! Доказателство за това са гостите от Лесковец дошли по моя покана разлепена в селото им . Такива покани имаше и в Остров.           Особено доволна остана компанията от близкия Козлодуй , а компанията от Ямбол за съжаление тази година липсваше. За сметка на това обаче изобилстваше от гости от всички краища на страната , които ми е трудно да опиша . Който и да попитате са сбора на Горни Вадин отговора ще бъде : Яко КЪРТАЧКА ! 
         Въпреки факта , че само 2 от дните на събора бяха почивни , посещаемостта беше доста висока. Надяваме се тенденцията да се запази и всяка година да виждаме все по пълни с гости сборянските улици на Горни Вадин!
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1035