Горни Вадин - Официален сайт - купони , туризъм , отдих , традиции , бизнес , култура.

 
Горни Вадин - Официален сайт - купони , туризъм , отдих , традиции , бизнес , култура.

Начало
Новини
Любопитно
Традиции
Култура
История
Туризъм
Бизнес
Купони
Снимки 2009
СНИМКИ
Видео Г.Вадин
Фото Галерия


~ МУЗИКА ~ ..:: InFo ::.. _ Чат _ Пиши на редактора

Туризъм / Еко Туризъм и SPA

Еко Туризъм и SPA
16.10.09 16:11

Автор:Админ
Минерални бани и релакс във Вадин!

Както в самото село така и в околностите му има изобилие от извори. На плажа се намира минерална чешма , чиято вода се предполага ,че има лековити свойства. Проби от странната на вкус вода са дадени за изследване и скоро ще се знае какво цери. 
   На пристанището се намира друга чешма с винаги студена вода. Там рибари и туристи утоляват жаждата си почивайки на палатка край Дунава. 
   
В местността Леденика има още две чешми. Едната е съвсем близо до пътя и от нея блика освежаваща вода! Другата се намира далеч в лозята и е трудно достъпна заради буйната растителност.
  Броят на изворите и потоците, които се намират в района на селото е голям. За сега само тези няколко извора са намерили изхода си към Вадинските жажди.  Добра перспектива е да се направи минерална баня или дори SPA  център . 
    Със сигурност обаче водата извираща от вадинската почва има специални свойства и това прави горновадинчаните здрави и силни през цялата година. Ако лятото си се къпал редовно на минералната чешма на плажа , то зимата болестите ще се затруднят да те съборят !
От друга страна свежият въздух и приятната природа ще те накарат да се отпуснеш и да забравиш всички тревоги! Райско кътче ,което си струва да посетите - Горни Вадин!
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1946